Jessica Chastain újságcikkből készülő tévésorozatban kapott főszerepet Jessica Chastain újságcikkből készülő tévésorozatban kapott főszerepet

Jessica Chastain újságcikkből készülő tévésorozatban kapott főszerepet

Az Apple TV+ megrendelésére készülő, nyolc részes minisorozat egy Savant fedőnevű titkosügynökről szól, aki online csoportokba beépülve levadássza Amerika legerőszakosabb gonosztevőit.

Bár az Apple nem pontosított, a történet alapja az IndieWire szerint egy 2019-es Cosmopolitan-cikk lehet, amelynek szerzője, Andrea Stanley konzulensként segíti a filmeseket. A magazin főszerkesztője, Jessica Giles a produceri csapatba szállt be.

A minisorozat írója és showrunnere Melissa James Gibson, akit producerként 2017-ben Emmy-díjra jelöltek a Kártyavárért, s aki a The Americans forgatókönyvét is jegyzi. A rendezői feladatok Matthew Heinemanra, a Cartel Land című 2015-ös dokumentumfilm Oscar-jelölt és Emmy-díjas rendezőjére várnak.

A történet egy Savant fedőnevű nőről fog szólni, aki online hate group-okba épül be, hogy felderítsen és megelőzzön tömegirtó lövöldözéseket. A főszereplőt Chastain alakítja, akinek ez lesz a harmadik, nagyobb televíziós vállalása a Jelenetek egy házasságból (Scenes from a Marriage) és a George & Tammy című tévésorozatok után.

Karmolások és cirógatások – Hagai Levi: Scenes from a Marriage / Jelenetek egy házasságból

2021. október 23.

A világsikerű Terápia sorozat alkotója, Hagai Levi az év egyik legnagyobb halálugrását követte el azzal, hogy Ingmar Bergman miniszériáját adaptálta újra az HBO-nak. És Levi ugrott, de nem csak túlélt: győzött is. A Jelenetek egy házasságból nem egyszerűen egy tisztességes remake, hanem egy érzékeny látlelet arról, hogy mi változott (és mi nem) a férfi-nő közti dinamikák terén az elmúlt fél évszázad során.

Olvasd tovább  

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Friss film és sorozat