Nem kapjátok meg a gyűlöletem

Színes filmdráma, 102 perc, 2022

Antoine a Bataclanban elkövetett merénylet során veszítette el a feleségét. Egy Facebook posztban beszélt arról, miként küzd a terroristák gyűlöletete ellen a saját, fia iránt érzett szeretete erejével. Ám a gyász ideje alatt mégis megtörni látszik...

Szerelemmel, szenvedéllyel

Színes filmdráma, romantikus, 116 perc, 2022

Párizs, télen. Sara és Jean több éve együtt élnek, szeretik egymást. Szerelmük boldoggá és erősebbé teszi őket, az egymás iránti vágy nem halványult. Bíznak egymásban. Egy reggel azonban Sarah összefut François-val, egykori szeretőjével; azzal a François-val, aki annak idején bemutatta őt Jeannak, s akit habozás nélkül elhagyott Jean miatt.

Close Your Eyes

Színes filmdráma, 169 perc, 2023

Egy híres spanyol színész filmforgatás közben nyomtalanul eltűnik. Habár a holttestét soha nem találják meg, a rendőrség arra a következtetésre jut, hogy tragikus balesetet szenvedett a tenger melletti sziklaszirtnél. Sok évvel később a rejtély egy televíziós műsor által újból felszínre kerül, mely korábban sosem látott felvételeket mutat a színész utolsó jeleneteiről.

Asteroid City

Színes filmdráma, romantikus, sci-fi, vígjáték, 103 perc, 2023

Az 50-es évek közepén egy amerikai kisvárosban éppen zajlik a Junior Stargazer kongresszus, melynek menetét teljesen felborítja egy, az egész világot megváltoztató esemény...

May December

Színes filmdráma, romantikus, 113 perc, 2023

Húsz évvel hírhedt tabloidrománcuk után, egy színésznő érkezik egy házaspárhoz hogy múltjukból merítkezve egy filmszerepre felkészüljön.

Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon)

Színes bűnügyi, filmdráma, thriller, történelmi, 206 perc, 2023

Az Egyesült Államokban az 1920-as években az Osage törzs tagjait rejtélyes körülmények között meggyilkolják, ami intenzív FBI-nyomozást vált ki.

Balhé (Beef)

Színes filmdráma, 30 perc, 2023

Az országúti incidens olyan viszályt szít két idegen – egy sikertelen kivitelező és egy elégedetlen vállalkozó – között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki belőlük.

Járatlan utakon

Színes filmdráma, 95 perc, 2023

A sikeres író, Pierre egész életében extrém élmények és különleges utazások során kereste önmagát. Egy végzetes este azonban mindent megváltoztat az életében.

The Covenant

Színes akciófilm, háborús, 123 perc, 2023

John őrmester utolsó afganisztáni szolgálati útja során megsérül és a helyi tolmács, Ahmed segítségével próbál biztonságba kerülni.

Szűrő
Műfajok
Kiemelt kategóriák

Friss film és sorozat

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Friss film és sorozat