Mi köze ennek a szerelemhez?

Színes romantikus, vígjáték, 106 perc, 2022

Hogy lehet manapság rátalálni az igaz szerelemre? A dokumentumfilmkészítő, folyamatosan társkereső appokat pörgető Zoe erre a kérdésre keresi a választ. A lány számára a jobbra-balra húzogatás azonban nem hozott mást, csak csalódást keltő férfiak végeláthatatlan sorát, ami nem csak őt, de excentrikus édesanyját, Cath-et is elégedetlenséggel tölti el.

Asterix és Obelix: A Középső Birodalom

Színes kalandfilm, képregényfilm, vígjáték, 112 perc, 2023

A kínai császárnét megbuktatta és börtönbe záratta egy áruló herceg. A császárné egyetlen lánya és hűséges testőre a galloktól kér segítséget.

Fleishman Is in Trouble

Színes filmdráma, tévésorozat, 48 perc, 2022

Fleishman 15 év után elvált a feleségétől.

Angyalok gyilkosa

Színes bűnügyi, thriller, 96 perc, 2022

Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a várost, a rendőrség pedig tehetetlen. A hatóságok jobb híján segítséget kérnek egy bebörtönzött sorozatgyilkostól, akit mindenki csak úgy hív, „A művész”.

A gép

Színes akciófilm, thriller, 107 perc, 2023

Brodie Torrance pilóta egy villámcsapás elől úgy menti meg utasait, hogy kockázatos kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten.

A helység kalapácsa

Színes tévéfilm, vígjáték, zenés, 55 perc, 2023

Fejenagy, a helybéli kovács mise után arra riad fel a templomban, hogy bezárták. Miután hosszas vívódás után sikeresen lemászik a harangtoronyból, és így kijut a templomból, máris rohan szerelméhez, a falu egyetlen kocsmájának gazdasszonyához, a szép Szemérmetes Erzsókhoz, ám legnagyobb megdöbbenésére arra érkezik, hogy a helybéli lágyszívű Kántor épp szerelmet vall Erzsóknak.

A Király

Színes életrajzi, filmdráma, tévésorozat, 2022

A Király című sorozat Zámbó Jimmy, a rendszerváltás utáni könnyűzenei élet egyik meghatározó alakjának az életét és tragikus halálát dolgozza fel, valós eseményeket vegyítve fikciós elemekkel.

Sportok királynője

Fekete-fehér filmdráma, sportfilm, 89 perc, 1934

Lin Ying sportegyetemre iratkozik Shanghajban, és tehetségének köszönhetően nemsoká híres lesz, kapcsolatba kerül az elit réteg tagjaival. Mindeközben fokozatosan távolodik a sport igazi lényegétől. 

A halászok dala

Fekete-fehér filmdráma, 56 perc, 1934

Egy szegény halász és családja megpróbáltatásaik közepette, a túlélés reményében csak egy járható utat fedez fel: arra kényszerülnek, hogy az utcán énekeljenek. 

Az utca angyalai

Fekete-fehér filmdráma, vígjáték, 91 perc, 1937

A régi idők Sanghajában egy testvérpár - egy prostituált és egy énekes - egy tromitás és egy újságárus segítségével próbál megszökni a helyi gazemberek elől.

Szűrő
Műfajok
Kiemelt kategóriák

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Friss film és sorozat