A magyarországi premierjük előtt vetíti az A24 filmjeit a Mozinet A magyarországi premierjük előtt vetíti az A24 filmjeit a Mozinet

A magyarországi premierjük előtt vetíti az A24 filmjeit a Mozinet

Már meg is kezdődött a jegyvásárlás az A24-Mozinet Filmfesztiválra. Carson Coma-koncert is lesz.

Az A24 – Mozinet Filmfesztivál keretében 2024. január 4. és 7. között a néhány év alatt legendássá vált amerikai filmstúdió négy alkotását láthatják az érdeklődők a Toldi moziban, egymást követő napokon – közülük hármat az országos mozibemutató előtt. A jegyvásárlás már megkezdődött, ráadásul az Álmaid hőse (Dream Scenario) nézői a film után a Carson Coma Akusztik Trió koncertjét is meghallgathatják élőben.

Január negyedik a Vaskarom (Iron Claw) című pankrátorfilmet vetítik, másnap a Filmtett idei kedvenc filmjeinek toplistáján is előkelő helyén szereplő Előző életek (Past Lives) lesz terítéken.

A január 6-iai Álmaid hősét „Nicolas Cage nagy visszatéréseként” aposztrofálják, holott a színész nem is ment sehová, mindenesetre a filmet a Carson Coma Akusztik Trió koncertje követi majd. Végül pedig Ari Aster Amitől félünk (Beau is Afraid) című filmjét vetítik a következő napon. A filmeket a budapesti Toldi moziban vetítik.

További információ, valamint jegyvásárlás az esemény Facebook-oldalán.

(közlemény)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat