Luca Guadagnino kannibál kamaszokról rendezett filmet Luca Guadagnino kannibál kamaszokról rendezett filmet

Luca Guadagnino kannibál kamaszokról rendezett filmet

Bones & All a címe, augusztusban mutatják be a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyében.

A Szólíts a neveden (Call Me By Your Name, 2017) és az Argento-remake Suspiria (2018) rendezője, Luca Guadagnino horrorba oltott romantikus felnövéstörténettel áll elő augusztusban a Lidón.

A Bones & All Camille DeAngelis azonos című, 2016-ban megjelent regénye alapján készült. A sztori szerint a társadalom peremére sodródott Maren éppen a túlélés lehetőségeit tanulja, amikor beleszeret a csavargó Leebe. A két kamasz közös útja során önmagát és a szépséget keresi egy veszélyes világban, amely nem tudja elfogadni azt, hogy kik és mik ők.

A film forgatókönyvét David Kajganich, Guadagnino régi alkotótársa írta, közösen dolgoztak többek közt a Vakító napfényben (A Bigger Splash, 2015) alkalmával is. A főszerepeket a Taylor Russell és Timothée Chalamet alakítja – utóbbi a Szólíts a neveden-ben is játszott, e film munkálataiban pedig producerként is részt vett. Fontosabb szerepekben Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz és Mark Rylance fog felbukkanni.

„Van valami a jogfosztottakban, a társadalom peremén élőkben, ami engem vonz és megérint. Szeretem ezeket a karaktereket – vallja Guadagnino. –  A film irányukban gyengéd és ragaszkodó. Érdekelnek az érzelmi utazásaik. Látni akarom, hogy hol rejtőznek a lehetőségeik, azok közé a lehetetlen helyzetek közé keveredve, amelyekkel szembesülniük kell. A film számomra meditáció arról, aki vagyok és arról, hogy miként tudom legyőzni az érzelmeimet, főképp ha olyasmiről van szó, amit nem tudok irányítani magamban. És végül, a legfontosabb, hogy mikor leszek képes megtalálni önmagam mások fényében?”

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat