Zendayás gruppennel nyit Velence Zendayás gruppennel nyit Velence

Zendayás gruppennel nyit Velence

Luca Guadagnino új filmjével, a Challengers című teniszes-erotikus drámával indul augusztus végén a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál.

A velencei Lidón lesz a Challengers világpremierje augusztus 30-án, az immár nyolcvanadik alkalommal megszervezett Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyen kívüli szekciójában. „Az olasz rendező szerelmi háromszögtörténetének szereplői a tenisz világának szép, gazdag és tehetséges ifjú titánjai. Justin Kuritzkes amerikai dráma- és regényíró történetének főszereplője Tashi (Zendaya), a szépreményű teniszjátékos, aki sportbalesete miatt edzőként folytatja karrierjét, és férjét, Artot (Mike Faist) középszerű játékosból világhírű Grand Slam-bajnokká neveli ki. Férje legutóbbi vereségei után ráveszi őt, hogy egy „Challenger" versenyen, a profi turné legalacsonyabb szintű versenyén játsszon, ahol az egykor ígéretes, mára kiégett Patrickkal (Josh O'Connor), kamaszkori barátjával (és Tashi régi szerelmével) találja szemben magát.” – írtuk a filmről nemrég moziműsor-beharangozónkban.

Ez lesz Guadagnino első teljesen amerikai produkciója. Az amerikai és a romániai mozikba szeptember 15-én kerül, magyarországi forgalmazásról egyelőre nem szól a fáma. A film előzetesét itt lehet megnézni:

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Friss film és sorozat