Két további producert vádolt meg a DIICOT Két további producert vádolt meg a DIICOT

Két további producert vádolt meg a DIICOT

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) Andrei Bonceát és Giuliano Domant is pénzmosással és adócsalással vádolja.

Amint arról tegnap beszámoltunk, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság adócsalással és pénzmosással vádolta meg Corneliu Porumboiu filmrendezőt és Ada Solomon producert. Bár elsősorban e két, nemzetközi hírű filmes nevét kapta fel a sajtó, már tegnap tudni lehetett, hogy a Castel Film főrészvényese, Vlad Păunescu is érintett az ügyben, sőt, a DIICOT közleménye szerint mintegy 100 magán- vagy jogi személyiséget vizsgálnak. 

A News Online ügyészségi forrásokra hivatkozva állítja, hogy a gyanúsítottak sora két producerrel, Andrei Bonceával és Giuliano Domannal folytatódik. Előbbinek a neve többek közt Loredana Groza énekesnő férjeként és a PRO TV Las Firbinți című, nagy sikerű vígjáték-sorozatának a producereként lehet ismerős, utóbbi pedig 2001-ben alapított filmgyártó céget Tandem Film néven, amit azóta 2011-ben Family Filmre változtatott.

 

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat