Catherine Deneuve, Audrey Tautou, Vincent Cassel új filmjeivel jön a frankofónia hónapja Catherine Deneuve, Audrey Tautou, Vincent Cassel új filmjeivel jön a frankofónia hónapja

Catherine Deneuve, Audrey Tautou, Vincent Cassel új filmjeivel jön a frankofónia hónapja

Budapesten és 12 magyarországi városban szervezik meg tavasszal a 9. Frankofón Filmnapokat és Fesztivált. Premier előtti vetítéseket is ígérnek.

A 9. Frankofón Filmnapok és Fesztivál keretében a Budapesti Francia Intézet és partnerei ismét elhozzák Magyarországra a frankofón filmek legjavát. Francia, belga, kanadai, marokkói, svájci, román és tunéziai alkotások is szerepelnek az idei filmnapok programján.

Bár a szervezők csak február elején teszik közzé a programot, azt már közölték, hogy Catherine Deneuve, Guillaume Canet, Audrey Tautou, Romain Duris, Omar Sy, Isabelle Adjani, Vincent Cassel új filmjeit biztosan levetítik.

Budapesten február 27. és március 8. között lesznek vetítések a Corvin, Puskin és Toldi mozikban, illetve a Francia Intézetben. A nyitófilm a Szabadúszók (Le grand bain) lesz. A fővárosi közönség több francia rendezővel és színésszel is találkozhat majd.

A vetítések mellett koncertek, előadások, felolvasóestek is lesznek Budapesten és a vidéki helyszíneken.

(közlemény)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat