Megvan a Fast & Furious spinoff főgonosza Megvan a Fast & Furious spinoff főgonosza

Megvan a Fast & Furious spinoff főgonosza

A Hobbs and Shaw akcióthriller főgonosz-szerepéről tárgyal Idris Elba. A Fast & Furious spinoffban a Luke Hobbs - Deckard Shaw párost ismét Dwayne Johnson és Jason Statham alakítja.

Ősszel kezdődhet a Hobbs and Shaw forgatása David Leitch (Deadpool 2) rendezésében. A forgatókönyv Chris Morgan, a Halálos iramban (Fast & Furious) sorozat írójától származik.

A Dwayne Johnson alakította Hobbs karakterét központba állító spinoff ötlete az ötödik Fast & Furious rész bemutatása után született meg, a szereplő ugyanis népszerű lett a rajongók körében. A 2017-es Halálos iramban 8. (The Fate of the Furious) részben derült ki, hogy „működik a kémia” a Deckard Shaw-t alakító Jason Stathammel, így erre a két karakterre épült az új forgatókönyv. A filmet 2019. július 26-án mutatják be.

Idris Elba nem először játszik antagonistát: ő volt a Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) gonosz karaktere és Sir Kán hangja A Dzsungel könyvében (r. Jon Favreau).

Elba A Setét Torony (The Dark Tower), az Elit játszma (Molly’s Game), a Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) és a Hegyek között (The Mountain Between Us) című filmekben játszott 2017-ben, emellett a Sundance filmfesztiválon mutatta be Yardie című rendezését, ő a Turn Up Charlie című Netflix-vígjátéksorozat főszereplője, fejlesztője és producere és ő alakítja a Notre Dame-i toronyőrt is a Victor Hugo regényéből a Netflix számára készülő új filmben.

(Variety)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat