Keira Knightley lehet Anna Karenina Keira Knightley lehet Anna Karenina

Keira Knightley lehet Anna Karenina

Keira Knightley egy újabb híres irodalmi szerepet zsebelhet be, ha sikerül megállapodnia a rendezővel. (premierfilm.hu)

Keira Knightley, a Büszkeség és balítélet sztárja tárgyalásokat folytat Joe Wright rendezővel, aki hamarosan filmet forgat a híres orosz regényből, az Anna Kareninából. A hírek szerint a törékeny színésznő éppen a címszerepre pályázik.

A két filmes már dolgozott együtt, hiszen a Büszkeség és balítéletet, valamint a Vágy és vezeklést is együtt készítették. Most pedig Lev Tolsztoj híres regényének, az Anna Karenina megfilmesítéséről tárgyalnak. A forgatókönyvet állítólag Tom Stoppard írja, aki a Szerelmes Shakespeare-t is alkotta, és a hírek szerint az első vázlatot már a jövő hónapban benyújtja.

A produkciós iroda vezetője elárulta, hogy még nem kapott zöld jelzést a film, tehát még nem biztos, hogy lesz belőle egyáltalán valami. Tom Bevan elmondta – „Több munkánk is fejlesztési fázisban van Joe-val, az Anna Karenina az egyik közülük. Nem mondom, hogy meggondoltam magam, de Anna Karenina, Tom Stoppard és Joe Wright elég jól hangzanak együtt.”

A többi említett munka között ott van egy olyan forgatókönyv is, ami a Kis hableány mesét dolgozza fel. A filmesek csak tavasszal döntik el, hogy melyikből készüljön film.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat