Cronenberg folytatást tervez a Gyilkos ígéreteknek Cronenberg folytatást tervez a Gyilkos ígéreteknek

Cronenberg folytatást tervez a Gyilkos ígéreteknek

David Cronenberg 2007-es Gyilkos ígéretek című alkotása sokakban több kérdést hagyott maga után, ezért a kanadai rendező arra gondolt, hogy elkészíti a film folytatását, újból az orosz maffia világába merülve – tájlékoztatott az MTV.

Az MTV híradójának Cronenberg elmondta, hogy mindnyájan izgatottak, ami a folytatást illeti. A többes szám alatt Cronenberg (saját magán kívül) a főszereplő Viggo Mortensent (akit a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelöltek), Steven Knight forgatókönyvírót, valamint Paul Webster producert érti.

„Hamarosan össze fogunk ülni, hogy megbeszéljük a lehetséges forgatókönyv részleteit. Vannak nagyon komoly elképzeléseim, hogy mit szeretnék látni, de arra is kíváncsi vagyok, hogy a többieknek mi a véleménye. Majd ha minden jól megy, akkor Steve félrevonul és megírja a forgatókönyvet. Ha mindannyiunknak tetszik, megcsináljuk." – nyilatkozta Cronenberg.

David Cronenberg és Viggo Mortensen

A rendező filmográfiája rendkívül változatos filmeket sorakoztat fel: az Agyfürkészők rémes horrorközegétől A légy ijesztő sci-fi világán keresztül, egészen az Erőszakos múlt akciódrámájáig minden megtalálható a palettán, ám a rendezőt eddig sosem érdekelte, hogy visszatérjen egy korábbi munkájához. Bevallása szerint ez az első alkalom, hogy valaminek folytatást szeretne csinálni, mivel úgy érzi, hogy Nikolai története befejezetlen maradt.

Az biztos, hogy újból Nikolai lesz a központi szereplő, és az is biztos, hogy ismét Viggo Mortensen fogja megtestesíteni, ám arról egyelőre még semmit nem lehet tudni, hogy Vincent Cassel és Naomi Watts karaktere újból benne lesz-e a történetben. Cronenberg nagyon különlegesnek tartja Mortensent, ezért is várja már, hogy egy harmadik közös filmet is készítsenek.

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat