Állatkínzással vádolják a Matthew Morrison főszereplésével forgatott film stábját Állatkínzással vádolják a Matthew Morrison főszereplésével forgatott film stábját

Állatkínzással vádolják a Matthew Morrison főszereplésével forgatott film stábját

Ning Hao rendező Matthew Morrison főszereplésével forgatott Crazy Alien című filmjének név nélkül nyilatkozó stábtagja szerint egy ketrecbe zárt német juhászt többször a sebesen áramló, hideg folyóba hajítottak a forgatáson. A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet a jelenet kivágását és a rendező felelősségre vonását követeli.

A Crazy Alien egy komédia-trilógia utolsó darabja. Rendezője, Ning Hao leginkább a világszinten 189 millió dollárt termelő Breakup Buddies című filmjéről ismert.

A PETA szóvívője, Moira Colley szerint a Crazy Alien stábjának egyik tagja nemrég küldött felvételt a szervezetnek a 2017. november 28-án történt esetről, amelyen távolról látszik a magasba emelt ketrec, amelyet erőteljesen a folyóba lendítenek. A stábtag szerint a legalább kétszer megismételt jelenet azt szimulálta, ahogy a ketrecbe zárt kutyát földönkívüliek rabolják el.

Colley elmondta, a PETA fel fogja szólítani a rendezőt, hogy többé ne dolgozzon élő állatokkal, és követelni fogja a szóban forgó jelenet kivágását a filmből. Hozzátette, Kínában a hasonló esetekre nincsenek érvényben törvények, mint az Egyesült Államokban.

A Tony és Emmy-jelölt Matthew Morrison, aki augusztusban csatlakozott a filmhez, a történtekkor állítólag nem tartózkodott a forgatás helyszínén, a kínai Hunan tartomány fővárosában, Csangsában. Morrison egyébként angolul beszél majd a filmben, mondatait kínai felirattal látják el.

A film utómunkálatain jelenleg a Dirty Monkey Films Group és a Huanxi Media dolgozik, a tervek szerint 2019. február 5-én kerülne a kínai mozikba. A gyártók egyelőre nem nyilatkoztak az ügy kapcsán. (IndieWire)

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Friss film és sorozat