Michael Douglas legyőzte a rákot Michael Douglas legyőzte a rákot

Michael Douglas legyőzte a rákot

A legújabb hírek szerint teljesen meggyógyult Michael Douglas. Az amerikai színész egy tévéműsorban nyilatkozott felépüléséről és arról, hogyan győzte le a torokrákot. „Szerencsére jól érzem magam. A rák eltűnt” – mondta a sztár. (EST.hu)

Douglas betegségére 2010. derekán derült fény. Ezt követően a 66 éves színész sugárkezelésen és kemoterápián is átesett. Habár havonta egyszer továbbra is el kell járnia a kezelésekre, állítása szerint a rák ezen fajtájánál ilyenkor már elég nagy biztonsággal kijelenthető, hogy sikeresen legyőzte. A sztár a Today Show-ban arról is beszámolt, hogy az étvágya is visszatért, így lassanként a súlyát is kezdi visszanyerni. A betegség hatására Michael Douglas közel 15 kilót fogyott; ebből mára 4–5 kilót sikerült visszahíznia, de azt tervezi, a jövőben további 9–11 kilót szed fel.

A színész Matt Lauer műsorvezetőnek emellett érzelmi állapotáról is nyilatkozott. „A családomtól, a barátaimtól és a rajongóktól érkező szeretet hirtelen egy olyan mélyebb szinten kezdett megérinteni, amit korábban még csak nem is képzeltem. Csak most kezdtem igazán megbecsülni, milyen értékes és fontos a jó barátok és a család jelenléte. Ez egy sokkal mélyebb érzés. Beszéltem más ráktúlélőkkel is erről: hogy egyszerűen az történik, hogy ezután tudod csak igazán megítélni, mi a fontos az életben” – mesélte Douglas.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat