A SkyShowtime is indul Romániában és Magyarországon is A SkyShowtime is indul Romániában és Magyarországon is

A SkyShowtime is indul Romániában és Magyarországon is

Kevéssel azután, hogy az HBO Max bejelentette, hogy 15 európai országban indítja el a szolgáltatását, újabb streaming-felület élesíti a konkurenciát: a SkyShowtime 20 európai országba – köztük Romániába és Magyarországra is – tervez „bevonulni” 2022-ben.

90 millió európai háztartásból válhat nézhetővé a SkyShowtime online kínálata. A cég ügyvezető igazgatója, Monty Sarhan néhány napja örvendezve nyilatkozta, hogy „megvan az összes törvényes jóváhagyás, úgyhogy alig várjuk, hogy ez az új, egyedülálló és meggyőző, változatos tartalmakat kínáló szórakoztató szolgáltatás elérhetővé váljon az ezekben az országokban élő több millió néző számára”.

Ígérete szerint a SkyShowtime még idén elindul Albaniában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Hollandiában, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Spanyolországban.

Az általa kínált több mint 10 000 órányi tartalom játékfilmeket, gyerek- és családi filmeket, franchise-okat, helyi gyártású műsorokat és dokumentumfilmeket foglal magába: az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Sky Studios, a Peacock, a Paramount+, a Showtime, a Paramount Pictures és a Nickelodeon tartalmait. 

Az előfizetési díjak összegét még nem árulták el.

(adevărul.ro)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat