James Bond a tervezettnél két hónappal később tér vissza a mozikba James Bond a tervezettnél két hónappal később tér vissza a mozikba

James Bond a tervezettnél két hónappal később tér vissza a mozikba

Rossz hír a 007-es ügynök rajongóinak: a tervezettnél két hónappal később, 2020 áprilisában tér vissza a mozikba James Bond. A film megjelenését már másodszor csúsztatták későbbre.

A 25. Bond-mozi a húsvétot megelőző héten, 2020. április 8-án debütál. Az MGM és az Eon 2017-ben még úgy gondolta, hogy 2019 novemberében kerül a mozikba a film, de amikor Danny Boyle rendező visszaadta a megbízást és Cary Joji Fukunaga vette át tőle, 2020 februárjára tűzték ki a premiert.

A legújabb 007-es filmben ismét Daniel Craig alakítja a főhőst, a szereposztásban Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is feltűnik majd.

A Bond-sorozat történetében a két legutóbbi, Sam Mendes rendezésében készült epizód, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér (Spectre) érte el a legnagyobb globális jegybevételt: előbbi 1,1 milliárd dollárt, utóbbi 880,7 millió dollárt keresett világszerte.

A 25. epizód forgatása március 4-én kezdődik. Craig már ötödször játssza Bondot. Fukunaga viszont az első amerikai rendező lesz az MGM és az Eon gyártásában készülő sorozat történetében. A forgatókönyvet Neal Purvis és Robert Wade írta, akik korábban A világ nem elég (The World is Not Enough) című epizódot is jegyezték.

Az utolsó hét Bond-film az őszi mozis időszakban debütált, legutóbb az 1989-ben bemutatott A magányos ügynök (Licence to Kill) című résznél választottak az őszitől eltérő időpontot a premierre, akkor júliusban kezdték játszani a filmet - emlékeztetett a Variety.com.

(MTI)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat