Címke: cary fukunaga

Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben

2019. április 27. – írta

Az Oscar-díjas Rami Malek alakítja a főgonoszt a 25. James Bond-filmben, amelynek egy részét Jamaicán fogják forgatni - jelentette be csütörtökön Cary Fukunaga, a még mindig cím nélküli film rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón.

Kockázatok és mellékhatások – Cary Fukunaga, Patrick Somerville: Maniac

2018. november 9. – írta

Cary Fukunaga és Patrick Somerville jó ismerősei lehetnek a sorozat-bindzselőknek, hiszen a True Detective és A hátrahagyottak is elég markáns nyomokat hagyott a maguk műfaján belül. A két író-producer közös produkcióját ezúttal a Netflix vette a szárnyai alá és a tízrészes alkotás szerencsére a céget mostanában jellemző hit or miss politika jobbik oldalán landolt. A Maniac néha egy átlag feletti sci-fi-történet, máskor meg inkább olyan, mint amikor mindenféle hülyeséget összeálmodunk egy kiadós családi ebéd utáni szundi alatt, de mindenképp megéri leülni elé.

Frissítő hidegzuhany – Cary Fukunaga: Jane Eyre

2011. október 21. – írta

Thrillerelemekkel teletűzdelt dráma, melynek a 19. század első modern női fejlődésregénye szolgáltat alapot. A temérdek újragondolást megért Jane Eyre ezúttal egészen új receptúra szerint kerül tálalásra, mellyel a 2011-es év egyik legnagyobb meglepetéseként feszíthet a filmes repertoárban.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik zenész életéből néznél biopicet?

Szavazó

Melyik zenész életéből néznél biopicet?

Friss film és sorozat