Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben

Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben

Az Oscar-díjas Rami Malek alakítja a főgonoszt a 25. James Bond-filmben, amelynek egy részét Jamaicán fogják forgatni - jelentette be csütörtökön Cary Fukunaga, a még mindig cím nélküli film rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón.

Daniel Craig utoljára fog a 007-es ügynök szerepében a kamerák elé állni- közölték a sajtótájékoztatón. Craig, Fukunaga és a film producerei nem csak azért választották Jamaicát sajtótájékoztatójuk helyszínéül, mert itt forgatják a film egy részét, hanem mert ezen a szigeten írta annak idején Ian Fleming valamennyi James Bond-regényét. Korábban itt forgatták a Dr. No és az Élni és halni hagyni (Live and Let Die) című Bond-filmeket is.

Rami Malek idén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) című filmben. A sajtótájékoztatón elhangzott videoüzenetében Malek hangoztatta, biztosítani fogja, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga.

Fukunaga tavaly vette át a film rendezését Danny Boyle-tól, aki kreatív különbségekre hivatkozva távozott a stábból. A film forgatókönyvírói között üdvözölték Phoebe Waller-Bridge angol színésznő-forgatókönyvírót, a tavaly bemutatott Megszállottak viadala (Killing Eve) című thrillersorozat első évadának forgatókönyvíróját. Ralph Fiennes és Ben Whishaw visszatérnek M és Q szerepében, csakúgy mint Naomie Harris Moneypennyként. Lea Seydoux, aki a 2015-ben bemutatott Spectre című Bond-filmben már játszott, szintén visszatér a 25. filmben.

Az új szereplők között van Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049/ Blade Runner 2049), Billy Magnussen (Éjszakai játék/Game Night), Dali Benssalah, Lashana Lynch (Marvel Kapitány/Captain Marvel) and David Dencik (Suszter, Szabó, Baka, Kém/Tinker Tailor Soldier Spy).

(MTI/The Hollywood Reporter)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat