Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben

Hivatalos: Rami Malek lesz a főgonosz a 25. Bond-filmben

Az Oscar-díjas Rami Malek alakítja a főgonoszt a 25. James Bond-filmben, amelynek egy részét Jamaicán fogják forgatni - jelentette be csütörtökön Cary Fukunaga, a még mindig cím nélküli film rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón.

Daniel Craig utoljára fog a 007-es ügynök szerepében a kamerák elé állni- közölték a sajtótájékoztatón. Craig, Fukunaga és a film producerei nem csak azért választották Jamaicát sajtótájékoztatójuk helyszínéül, mert itt forgatják a film egy részét, hanem mert ezen a szigeten írta annak idején Ian Fleming valamennyi James Bond-regényét. Korábban itt forgatták a Dr. No és az Élni és halni hagyni (Live and Let Die) című Bond-filmeket is.

Rami Malek idén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) című filmben. A sajtótájékoztatón elhangzott videoüzenetében Malek hangoztatta, biztosítani fogja, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga.

Fukunaga tavaly vette át a film rendezését Danny Boyle-tól, aki kreatív különbségekre hivatkozva távozott a stábból. A film forgatókönyvírói között üdvözölték Phoebe Waller-Bridge angol színésznő-forgatókönyvírót, a tavaly bemutatott Megszállottak viadala (Killing Eve) című thrillersorozat első évadának forgatókönyvíróját. Ralph Fiennes és Ben Whishaw visszatérnek M és Q szerepében, csakúgy mint Naomie Harris Moneypennyként. Lea Seydoux, aki a 2015-ben bemutatott Spectre című Bond-filmben már játszott, szintén visszatér a 25. filmben.

Az új szereplők között van Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049/ Blade Runner 2049), Billy Magnussen (Éjszakai játék/Game Night), Dali Benssalah, Lashana Lynch (Marvel Kapitány/Captain Marvel) and David Dencik (Suszter, Szabó, Baka, Kém/Tinker Tailor Soldier Spy).

(MTI/The Hollywood Reporter)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Friss film és sorozat