Felfüggesztették a 25. Bond-film forgatását Felfüggesztették a 25. Bond-film forgatását

Felfüggesztették a 25. Bond-film forgatását

Újabb akadály gördült a rendezőcsere miatt amúgy is nehezen induló 25. Bond-film elé, a címszerepet alakító Daniel Craig ugyanis megsérült, így a forgatást beláthatatlan időre fel kellett függeszteni, írja a Variety.

A The Sun brit lap szerint a színész a jamaicai forgatáson futás közben esett el, és a bokáját fájlalta. Az Egyesült Államokba szállították orvosi vizsgálatra, egyelőre nem tudni, hogy mikor állhat újra munkába, egy biztos, hogy a londoni Pinewood Stúdióban nem kezdődik el hétvégén a tervezett forgatás.

Craig, aki jeleneteinek jó részét maga játssza, kaszkadőri segítség nélkül, többször megsérült már Bond-film forgatásán. A Casino Royale forgatásán szó szerint otthagyta a fogát, A Quantum csendje (Quantum of Solace) ujjbegysérülésébe és vállizom-szakadásába került, a Spectre - A Fantom visszatér (Spectre) készítésekor pedig a térde bánta.

Az egyelőre cím nélküli, 25. Bond-filmet a tervek szerint 2020. április 8-án mutatják be. A filmet, amelyben Rami Malek játssza a főgonoszt, Cary Joji Fukunaga rendezi, miután Danny Boyle a producerekkel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnak kialakult nézeteltérés miatt távozott.

(Variety)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat