Globális James Bond posztertervezési versenyt hirdet Daniel Craig Globális James Bond posztertervezési versenyt hirdet Daniel Craig

Globális James Bond posztertervezési versenyt hirdet Daniel Craig

A 007 Nincs idő meghalni (No Time to Die) főszereplője, Daniel Craig globális posztertervezési versenyt hirdet tehetséges James Bond-rajongók számára.

Az EON Productions, a Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM), a Universal Pictures International és a United Artists Releasing az egész világra kiterjedő kihívást kezdeményezett a legkreatívabb 007-rajongók számára, hogy elkészítsék saját, eredeti James Bond-poszterüket a 007 Nincs idő meghalni (No Time to Die) 2020 áprilisi bemutatójára készülve, jelentette be maga Daniel Craig a hivatalos 007-es csatornákon.

Az MGM, a Universal Pictures International és a United Artists Releasing marketingcsapataiból álló döntőbizottság olyan munkákat keres, amik „egyediek, figyelemfelkeltőek és kétségtelenül bondosak”. A Daniel Craig-féle Bond-filmek ihlette alkotásoknak a filmsorozatra jellemző designt kell megidézniük, az elbírálásnál pedig a kreativitást (30%), az eredetiséget (30%) és a téma feldolgozásának általános sikerességét (40%) veszik figyelembe.

A kiválasztott alkotók pénzjutalmat kapnak, illetve visszajelzést a benyújtott munkájukról egy kreatív ügynökségtől, továbbá pályatanácsadást, hogy bátorítsák és a filmipar felé tereljék a művészek és kreatív elmék következő nemzedékét.

A résztvevőknek 2020. január 16-án 18.00 óráig kell benyújtaniuk pályaművüket, a kiválasztott alkotókat pedig márciusban jelentik be. További információ a 007.talenthouse.com oldalon olvasható.

(közlemény)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat