Első angol nyelvű filmjén dolgozik Horvát Lili Első angol nyelvű filmjén dolgozik Horvát Lili

Első angol nyelvű filmjén dolgozik Horvát Lili

Az Oscar-díjra jelölt Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre és a Szerdai gyerek rendezője Andrew Scott és Greta Lee főszereplésével készíti romantikus sci-fijét Jegyzeteim a Marsról/My Notes on Mars címen.

Horvát Lili saját forgatókönyvét viszi vászonra, a tervek szerint a Jegyzeteim a Marsról forgatása jövő tavasszal kezdődik Budapesten és Bécsben. A filmalkotó megfogalmazása szerint következő műve „egy történet az emberi psziché útvesztőiről, a szerelem folyton változó arcairól. Újrakezdeni egy házasságot, újra felfedezni a másikat, újra szerelembe esni - a mi történetünk ennek a lehetetlen vágynak a gyötrő megvalósításáról szól” – írja a Deadline. Horvát Lili azt is megjegyezte, olyan karakterek vonzzák őt, akik nem szokványos döntéseket hoznak szakmai és magánéletükben, és megtisztelőnek érzi, hogy Lee-t és Scottot „elkísérheti Margot és Sam Fogel megteremtésének útján”.

A nemzetközi közönség már ismerős lehet a leendő főszereplők munkásságával. Greta Lee-t már több neves díjra is jelölték, a The Morning Show sorozatban nyújtott alakításáért esélyes volt az Emmy-díjra, az Előző életek (Past Lives) című romantikus drámában Nora megformálásáért az Arany Glóbusz várományosai között szerepelt, és ezért az szerepformálásért megszerezte a Santa Barbara-i Filmfesztivál Virtuóz-díját. Andrew Scottot nemrég a Mind idegenek vagyunk (All of Us Strangers) című drámában vagy a Ripley minisorozatban láthattuk, sokak számára a Sherlockból vagy Fleabag második évadából ismerős.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Friss film és sorozat