Robert De Niro megsérült az új Scorsese-film forgatásán Robert De Niro megsérült az új Scorsese-film forgatásán

Robert De Niro megsérült az új Scorsese-film forgatásán

Robert De Niro hazatért New Yorkba, miután a lába megsérült a Killers of the Flower Moon forgatásán. 

A Variety forrásai megerősítették, hogy a színész megsérült, bár egyelőre nem tudni, pontosan mi történt és mennyire súlyos a sérülés. A lap szerint a baleset forgatási szünetben történt. A The Wrap úgy tudja, De Niro már befejezte a jeleneteit, így a sérülés nem fogja befolyásolni a produkció további munkálatait.

A közel 200 millió dolláros költségvetésű Killers of the Flower Moon David Grann bestsellere nyomán készül, az író a múlt század elején Oklahomában történt sorozatgyilkosságok nyomába eredt. Az 1920-as években Amerika leggazdagabb emberei közé tartoztak az Oklahomában élő osage indiánok, miután kiderült, hogy földjeik alatt hatalmas olajmezők húzódnak. Gazdagságukért azonban hatalmas árat fizettek: sorra gyilkolták meg őket. 

A filmben az őslakos Mollie Brukhart testvére, Anna meggyilkolása ügyében az FBI indított vizsgálatot, ez lett a szövetségi nyomozóiroda első nyomozása a sorozatgyilkosság ügyében. A főszerepet Lily Gladstone alakítja, férjét Ernest Brukhartot DiCaprio játssza, Robert De Niro szereplője pedig Brukhart nagybátyja, a befolyásos helyi birtokos.

Killers of the Flower Moon az Apple stúdió, az Imperative Entertainment és az Appian Way Productions együttműködésével készül. A film forgatása februárban kezdődött.

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat