Filmtett-workshop: még egy hétig lehet pályázni a forgatókönyv-fejlesztő hétvégére Filmtett-workshop: még egy hétig lehet pályázni a forgatókönyv-fejlesztő hétvégére

Filmtett-workshop: még egy hétig lehet pályázni a forgatókönyv-fejlesztő hétvégére

Február 28-ig lehet jelentkezni a Filmtett Egyesület nyári alkotótáborának forgatókönyvíró-rendező csoportjába. Idén először külön pályázaton lehet jelentkezni az alkotócsopotba, 8 sikeres pályázónak lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tábor előtt egy intenzív hétvégén, elismert szakemberek segítségével dolgozzon a filmötletén.

Az idei filmes alkotótábor központi motívuma a hinta, ehhez kapcsolódó kisjátékfilm-ötleteket várnak a szervezők a 2014. február 28-i határidőig.

A legjobb 8 pályázat beküldője részt vehet egy ingyenes forgatókönyv-fejlesztői hosszúhétvégén Tusnádfürdőn május 1. és 4. között, ahol mentorként Maruszki Balázs és Szekeres Csaba fogja segíteni a forgatókönyveik fejlesztését.

Ezt követően a 8 közül 4 pályázó lehetőséget kap arra, hogy a Filmtett nyári alkotótáborában (2014. július 28. és augusztus 8. között Nyárádszentlászlón) a többi táborlakóval  – az operatőr, hangmérnök, gyártásvezető, színész, animációs és vágó csoportok tagjaival – közösen leforgathassa a forgatókönyveket.

Teljes felhívás, minden információ itt.

Részletek a Filmtett korábbi alkotótáborairól itt.

A tábor többi csoportjának pályázati kiírása márciusban fog megjelenni.

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat