Elkezdődött a Predators forgatása Elkezdődött a Predators forgatása

Elkezdődött a Predators forgatása

Robert Rodriguez producer a magyar származású Antal Nimródot kérte fel a harmadik Ragadozó-mozi, a 2010-ben érkező Predators megrendezésére. Az akcióhorrort a múlt héten kezdték el forgatni – tájékoztatott az EST.hu.

A Ragadozók első körben Hawaii-ra érkeztek, ahol három hétig marad a stáb, novemberben pedig a texasi Austinba költöznek tovább a filmesek. Az 1987-es, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Ragadozó és az 1990-ben bemutatott, Danny Glover nevével fémjelzett Ragadozó 2. folytatását 2010. július 7-én mutatják be az amerikai mozik.

Habár a film cselekményét egyelőre teljes titok fedi, annyit biztosan lehet tudni, hogy olyan sztárok kaptak szerepet benne, mint Adrien Brody, Danny Trejo, Topher Grace, Oleg Taktarov vagy Alice Braga.

Arnold Schwarzenegger és társai a '87-es Ragadozóban

A magyar szülők gyermekeként Los Angelesben született, majd 17 évesen Magyarországra költözött és a magyar filmfőiskolát elvégző Antal Nimródnak egyébként nem ez a két film az első találkozása az amerikai stúdiórendszerrel: 2007-ben Elhagyott szoba címmel forgatott horrort Kate Beckinsale és Luke Wilson főszereplésével. A rendező Magyarországon készített, 2003-as bemutatkozó munkája, a Kontroll pedig nemcsak hazájában volt siker, hanem remekül szerepelt a világ filmfesztiváljain is.

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Friss film és sorozat