Egy román vígjáték legyőzte Napóleont Egy román vígjáték legyőzte Napóleont

Egy román vígjáték legyőzte Napóleont

A közös romániai nyitóhétvégén négyszer annyain voltak kíváncsiak a Miami Bici 2 című vígjátékra, mint a Napóleonra Romániában. Igaz, kétszer annyi vásznon is vetítették, mint Ridley Scott történelmi filmeposzát.

November 20-án debütált a román mozikban a Jesús del Cerro rendezte Miami Bici 2, az azonos című, 2020-as, rekordköltségvetésből – 2,2 millió euróból – készült és hatalmas kasszasikerként elkönyvelt román függetlenfilm folytatása, a Napóleon és a Kívánság (Whish, r. Chris Buck, Fawn Veerasunthorn).

A Cinemagia nézettségi adatai szerint a Miami Bici 2 országszerte 183, míg a Napóelon mindössze 93 vásznon debütált a hétvégén, és 198 324 néző volt kíváncsi az előbbire, míg  44 379-en nézték meg az utóbbit. Ez több mint 5,280 millió lejes (kb. 1,15 millió dollár) bevételt jelent a vígjáték, közel 1, 4 millió lejes (kb. 304,5 ezer dollár) bevételt a történelmi film számára.

A 163 vásznon debütált Kívánság című Disney-animációs filmről a Cinemagiának nincsenek még pontos adatai, bár a film címe mellett a táblázatban megjelenik egy 787 945 lejes mozijegy-bevétel.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Friss film és sorozat