Drogos medve pusztít Ray Liotta egyik utolsó filmjében Drogos medve pusztít Ray Liotta egyik utolsó filmjében

Drogos medve pusztít Ray Liotta egyik utolsó filmjében

A Cocaine Bear kiindulópontja egy valós esemény. Ez az egyik utolsó film, amit a májusban elhunyt színész leforgatott, és az első filmje, amit halála után bemutatnak.

A Universal Picturesnél utómunka fázisban levő Cocain Bear pontosan arról fog szólni, amit a címe ígér: egy fekete medve véletlenül kokaint fogyaszt el, majd véres ámokfutásba kezd. A thriller alapja megtörtént esemény, bár a valóságban a bedrogozott medve nem pusztított el senkit: 1985-ben, Észak-Georgiában egy Andrew Thornton nevű kábítószercsempész meg akart szabadulni egy zsák kokaintól, kidobta egy repülőből egy erdő fölött. Egy medve nagy mennyiséget fogyasztott az anyagból, elpusztult a túladagolás miatt; három hónappal később találtak rá 40 zacskó kokain „társaságában”. A csempész maga sem élte túl a kalandot: megpróbált balesetet mímelve a repülőjétől is megszabadulni, de az ejtőernyője nem nyílt ki. A medve ma is látható a kentucky-i Fun Mallban.

A thriller az elsősorban színészként ismert Elizabeth Banks hatodik rendezése lesz, főbb szerepeit Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince és a pályakezdő Scott Seiss alakítja.

A forgatókönyvet Jimmy Warden jegyzi, a produceri csapatot Banks, Phil Lord, Chris Miller, Aditya Sood, Brian Duffield és Max Handelman alkotja.

A forgatás Írországban zajlott 2021 második felében, a bemutatót 2023. február 24-ére tűzték ki.

(Variety)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat