Volker Bertelmann

Filmjei a Filmtetten

Egy élet

Színes életrajzi, filmdráma, történelmi, 110 perc, 2023
Zene

Nicholas Winton a második világháború előestéjén több száz közép-európai gyermek megmenekítésében segédkezik a nácik rémuralma elől.

Elolvasom a kritikát

Nyugaton a helyzet változatlan

Színes filmdráma, háborús, 148 perc, 2022
Zene

A Nyugaton a helyzet változatlan egy fiatal német katona lebilincselő történetét meséli el az I. világháború nyugati frontján. Paul és társai a saját bőrükön tapasztalják meg, hogyan változik a háború kezdeti eufóriája kétségbeeséssé és félelemmé, miközben a saját és társaik életéért küzdenek a lövészárkokban...

Elolvasom a kritikát

A potyautas

Színes filmdráma, sci-fi, thriller, 116 perc, 2021
Zene

Stowaway (2021) Egy Mars-expedíció során egy potyautas véletlenül súlyosan megrongálja az űrhajó létfenntartó rendszerét. Az egyre csökkenő erőforrások és a potenciálisan halálos végkimenetel lehetetlen döntés elé állítja a legénységet.

Elolvasom a kritikát

Your Honor

Színes bűnügyi, filmdráma, tévésorozat, 573 perc, 2021
Zene

Egy bíró saját moralitásával szembesül, amikor fia részt vesz egy közúti balesetben.

Elolvasom a kritikát

Ebgondolat

Színes filmdráma, családi, 119 perc, 2019
Zene

Denny, az aspiráló autóversenyző egy kölyökkutyát vesz magához. Enzónak nevezi el a Ferrari atyja után, és az ebnek hamarosan ugyancsak szenvedélyévé válik a Forma-1. Enzo végigköveti Denny életének nagy fordulópontjait, s végül olyan életbölcsességekre tesz szert, amik egy embernek is javára válnának.

Elolvasom a kritikát

Hotel Mumbai

Színes történelmi, thriller, 123 perc, 2018
Zene

Az emberiesség és a hősiesség megragadó, igaz története, a híres Taj Hotel 2008-as esete a terrortámadás során, ahol a személyzet egyes tagjai önfeláldozó módon védték a vendégeket.

Elolvasom a kritikát

Sodródás

Színes kalandfilm, filmdráma, romantikus, 2018
Zene

A vagány és talpraesett Tamit kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal. A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a haj [...]

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat