Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Filmjei a Filmtetten

Furiosa: A Mad Max Saga

Színes akciófilm, sci-fi, 148 perc, 2024
Szereplő

Ki tudja már, miért lett vége a világnak? Miért lett belőle végtelen, gonosz homoksivatag? Csak annyi biztos, hogy a világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. Végigporzanak a sivatagon, és a Várat veszik célba, ahol meg a motoros hadúr meg akar küzdeni Halhatlan Joe-val [...]

Elolvasom a kritikát

Bosszúállók: Végtelen háború

Színes fantasy, sci-fi, képregényfilm, 149 perc, 2018
Szereplő

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Kapcsolódó cikkek:

Thor: Ragnarök

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 130 perc, 2017
Szereplő

Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben [...]

Kapcsolódó cikkek:

Szellemirtók

Színes akciófilm, vígjáték, sci-fi, 116 perc, 2016
Szereplő

Erin Gilbert és Abby Yates könyvet írnak, melyben azt állítják, a szellemek léteznek. Néhány évvel később Gilbert előkelő álláshoz jut a Columbia Egyetemen, azonban napvilágot lát írói múltja, s nevetség tárgyává válva kell elhagynia az intézményt. Ismét összeáll Yatesszel, mikor Manhattant megszállja egy kísértet: ők és csapatuk jelentik a város egyetlen esélyét.

Elolvasom a kritikát

A tenger szívében

Színes akciófilm, kalandfilm, filmdráma, 121 perc, 2015
Szereplő

1820-ban egy bálnavadász-hajót kipécéz magának egy nagy ámbráscet, 90 napra megakadályozva a legénység hazatértét.

Elolvasom a kritikát

Thor: Sötét világ

Színes akciófilm, kalandfilm, fantasy, 112 perc, 2013
Szereplő

Mikor Jane Fostert kiszemelik maguknak Svartalfheim sötét világának lakói, Thor megesküszik, hogy minden erejével védelmezni fogja a lány életét.

Kapcsolódó cikkek:

Chris Hemsworth

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat