Digitálisan „feltámasztják” James Deant a Finding Jack egyik főszerepére Digitálisan „feltámasztják” James Deant a Finding Jack egyik főszerepére

Digitálisan „feltámasztják” James Deant a Finding Jack egyik főszerepére

James Dean visszatér a nagyvászonra: az 1955-ben 24 évesen elhunyt színész CGI-változata alakítja a vietnámi háború idején játszódó Finding Jack című film egyik fontos szereplőjét, írja a Variety.

Az Ok nélkül lázadó (Rebel Without a Cause), az Édentől keletre (East of Eden) és az Óriás (Giant) után így elkészülhet James Dean negyedik nagyjátékfilmje is, miután a Magic City Films megszerezte az örököseitől a jogot, hogy posztumusz beválogathassák Gareth Crocker regényének filmfeldolgozásába.

A film az a valós tényt dolgozza fel, hogy a vietnámi háborúban az amerikai hadsereg több ezer katonai kutyát is bevetett, akiket a háború végén egyszerűen hátrahagytak.

A Magic City Films részéről Anton Ernst és Tati Golykh a Finding Jack producerei, az Artistry Media Group részéről pedig Donald A. Barton. James Dean CGI-változatát a kanadai Imagine Engine és a dél-afrikai MOI Worldwide állítja elő.

(Variety)

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat