A Bambi lesz a következő „élőszereplős” Disney-remake A Bambi lesz a következő „élőszereplős” Disney-remake

A Bambi lesz a következő „élőszereplős” Disney-remake

Folytatódik a Disney-klasszikusok fotorealisztikus remake-sorozata, A dzsungel könyve (Jungle Book) és Az oroszlánkirály (The Lion King) után az 1942-es Bambi CGI-újraélesztésével próbálkozik a stúdió, írja a Variety.

A forgatókönyvet Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány/Captain Marvel) és Lindsey Beer (Sierra Burgess egy lúzer/Sierra Burgess Is a Loser) írja, a gyártó a Depth of Field.

Az animációs filmek élőszereplős remake-je jó üzleti vállalkozásnak bizonyult, így nem csoda, hogy a Disney egyre többet tervez belőlük: 2020-ban a Mulant láthatjuk Niki Caro rendezésében, a 101 kiskutya (101 Dalmatians) előzményfilmje, a Cruella, Emma Stone-nal a főszerepben, 2021 májusában kerülhet mozikba. Rob Marshall rendező A kis hableány (The Little Mermaid) élőszereplős változatán dolgozik, Melissa McCarthyval, Javier Bardemmel és Halle Bailey-vel a szereposztásban, Robert Zemeckis a Pinocchiót rendezi, Marc Webb a Hófehérke és a hét törpe (Snow White and the Seven Dwarfs) új változatán dolgozik.

Előkészületben van az 1953-as Pán Péter (Peter Pan) remake-je Peter and Wendy címmel, és megújulás előtt áll a Lilo & Stitch, valamint A Notre Dame-i toronyőr (Hunchback of Notre Dame) is.

(Variety)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat