Lizzy Caplan

Filmjei a Filmtetten

A félelem fészke

Színes horror, 88 perc, 2023
Szereplő

A nyolcéves Peter rejtélyes kopogó hangot hall otthonának falaiból, aminek hátterében olyan szörnyű titok lappang, amit szülei mindenáron rejtegetni próbálnak előle.

Elolvasom a kritikát

Szövetségesek

Színes akciófilm, filmdráma, háborús, romantikus, 124 perc, 2016
Szereplő

A második világháború idején két kém azt a megbízást kapja, hogy likvidáljanak egy magas rangú náci tisztet. Miközben megpróbálják végrehajtani életük legnehezebb küldetését, romantikus kapcsolat alakul ki köztük. A szerelemből házasság lesz, és megszületik első gyermekük is. Csakhogy a férfi egy napon olyan információkat tud meg feleségéről, mely örökre megváltoztatja [...]

Elolvasom a kritikát

Szemfényvesztők 2.

Színes akciófilm, vígjáték, thriller, 129 perc, 2016
Szereplő

A Négy Lovas visszatér, hogy leleplezzék egy erkölcstelen üzletember tevékenységét. A számítógépes zseni Walter Marby azonban keresztbe húzza számításaikat. Ahhoz, hogy tisztázhassák a nevüket és felfedhessék az ördögi terv mögött álló lángelme kilétét, az illuzionistáknak egy példátlan és lehetetlennek tűnő trükköt kell kivitelezniük.

Elolvasom a kritikát

The Interview

Színes akciófilm, vígjáték, 112 perc, 2014
Szereplő

Dave Skylark és producere, Aaron Rapaport készítik a népszerű bulvárműsort, a Skylark Tonightot. Mikor megtudják, hogy az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun nagy rajongója a show-nak, megkísérelnek megszervezni vele egy interjút, hogy ezzel bizonyítsanak igazi riporterekként. Az utazásra való készülődés alatt azonban betoppan a CIA azzal, hogy az amúgy két totálisan alkalmatlan fickó márpedig merényletet fog elkövetni a diktátor ellen.

Kapcsolódó cikkek:

Masters of Sex

Színes filmdráma, tévésorozat, 60 perc, 2013
Szereplő

Dr. William Masters és Virginia Johnson története, akik az ötvenes évek végén az emberi szexualitás tanulmányozásában végeztek úttörő munkát.

Elolvasom a kritikát

Lánybúcsú

Színes vígjáték, romantikus, 87 perc, 2012
Szereplő

Egy régi barátnőjük esküvője előtt egyetlen éjszakával három kiéhezett koszorúslány indul el egy kis bulit keresve. Ám sokkal többet találnak, mint amire számítottak. Az elragadó Becky - aki hamarosan férjhez megy a jóképű pasijához, Dale-hez - újra találkozik a középiskolai klikkjük maradék tagjaival, hogy egy utolsó nagyot bulizzanak a "Nagy Almába" szervezett lánybúcsúján. Regan [...]

127 óra

Színes kalandfilm, filmdráma, 94 perc, 2010
Szereplő

Aron Ralston hegymászó igaz története, aki egyedül indult neki Utah kietlen hegyvidékének, ahol egy hegyomlás csapdába ejtette. A film az ezt követő öt nap eseményeit mutatja be.

Elolvasom a kritikát

Party Down

Színes tévésorozat, vígjáték, 30 perc, 2009
Szereplő

Los Angeles-i színészek jobb híján a vendéglátóiparban lopják a napot.

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik filmet várod az idén ősszel-télen?

Szavazó

Melyik filmet várod az idén ősszel-télen?

Friss film és sorozat