John Debney

Filmjei a Filmtetten

Túltolva

Színes vígjáték, 95 perc, 2019
Zene

Holdkutya (Moondog) egy elvarázsolt figura, akit egykor zseniális költőként ismertek, de jó ideje inkább a nőknek, a fűnek és az alkoholnak él. Össze kell azonban kapnia magát, amikor a törvény elvonóra küldi, felesége pedig arra kényszeríti, hogy kiadja régóta dédelgetett írásait.

Elolvasom a kritikát

A legnagyobb showman

Színes életrajzi, filmdráma, musical, 105 perc, 2017
Zene

Miután elbocsátják állásából, a szegény szabó fiaként született Phineas T. Barnumnak határtalan képzelőerejére kell támaszkodnia, hogy eltartsa családját - és megvalósítsa álmait. Olyan cirkuszt alapít, amilyet még nem látott a világ, olyan figurákkal benépesítve, akiktől mindenkinek eláll a lélegzete - és mindenki látni akarja őket.

Elolvasom a kritikát

Stonehearst Asylum (Eliza Graves)

Színes thriller, 112 perc, 2014
Zene

Egy fiatal elmeorvos új munkahelyre kerül, ahol új munkatársai mintha a kezeltek lennének... A film E. A. Poe 1844-es The System of Doctor Tarr and Professor Fether (Dr. Kátrány és Toll professzor módszere) című novellájának adaptációja.

Elolvasom a kritikát

Jobs

Színes életrajzi, filmdráma, 122 perc, 2013
Zene

Steve Jobs, az Apple egyik alapítójának élete.

Elolvasom a kritikát

The Call

Színes thriller, 94 perc, 2013
Zene

Alex Cross

Színes akciófilm, bűnügyi, thriller, 41 perc, 2012
Zene

Miután Alex Cross nyomozó hírt kap egy családtagja meggyilkolásáról, megesküszik, hogy kézre keríti az elkövetőt.

Elolvasom a kritikát

Álmok otthona

Színes filmdráma, thriller, 92 perc, 2011
Zene

Egyesek szerint minden háznak vannak emlékei. Nem sokkal azután, hogy a család beköltözött az új házba, tudomást szereznek egy brutális bűncselekményről, amelyet a ház előző lakói követtek el. Will elkezdi vizsgálni a tragédiát, es az egyetlen szál, amin elindulhat a szomszédjuk, Ann aki ismerte a meggyilkolt családot.

Testcsere

Színes vígjáték, 112 perc, 2011
Zene

Mitch és Dave együtt nőttek fel, elválaszthatatlan jóbarátok voltak, de ahogy az évek teltek, lassan elsodródtak egymástól. Dave állandóan dolgozó ügyvéd, férj, és három gyerekes apa, Mitch viszont agglegény maradt, hol van melója, hol nincs; nagyra nőtt gyerek, akinek soha nem kellett még felelnie semmiért. Mitch szemében Dave-nek minden összejött: a gyönyörű feleség, a szerető gyermekek és a jól tejelő áll [...]

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat