Kiállítással ünnepel a 21 éves KEDD Animációs Stúdió Kiállítással ünnepel a 21 éves KEDD Animációs Stúdió

Kiállítással ünnepel a 21 éves KEDD Animációs Stúdió

Kiszínezett hétköznapok címmel nyílik kiállítás Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban november 30-án 18 órakor.

„A KEDD mára sokak számára nemcsak egy hétköznapot jelent, hanem gyerekrajzfilmeket, művészi produkciókat, közös családi filmnézéseket is. 2002. június 11-én (kedden) kezdte meg működését a KEDD Animációs Stúdió” – idézik fel az esemény szervezői.

A műhely híre az Oscar-díj jelölt Maestro című kisfilmmel jutott el először a nagyközönséghez, majd népszerű gyereksorozatok – Bogyó és Babóca, Kuflik – készültek ugyanitt.

„Az idén 21 éves KEDD Animációs Stúdió kiállításán látványos és átfogó betekintést nyerhetünk a Stúdió 21 éves szakmai történetébe és megismerkedhetünk a nagysikerű gyereksorozatainak kulisszatitkaival. Az interaktív kiállításon élvezhetjük a vizuális animációrészleteket is, amelyek hozzájárultak a stúdió hírnevének és sikerének megteremtéséhez” – ígérik a szervezők.

A december 17-éig ingyenesen látogatható kiállítást Cakó Ferenc animációs filmrendező, érdemes és kiváló művész, az MMA rendes tagja nyitja meg csütörtök este 18 órakor.

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat