Ben Affleck és Matt Damon újra együtt forgat Ben Affleck és Matt Damon újra együtt forgat

Ben Affleck és Matt Damon újra együtt forgat

A film a feltörekvő kosárlabdázó Michael Jordan és a cipőgyártó Nike marketingszövetségéről fog szólni.

Ben Affleck és Matt Damon nemcsak központi szereplője, hanem társírója és -producere is lesz a készülő filmdrámának, amely az NBA-legenda Michael Jordan és a Nike cég több millió dollárt érő partnerségéről fog szólni – adta hírül a The Hollywood Reporter. A projektet az Amazon Studios és a Skydance Sports együttműködésében fejlesztik, rendezője szintén Ben Affleck lesz.

Affleck a Nike egyik alapítóját, Phil Knightot fogja játszani a filmben, Matt Damon pedig a főszerepet alakítja: a cipőgyártó marketingfőnöke, Sonny Vacarro „bőrébe bújik”. Vacarro vitelezte ki a szerződést a Michael Jordannel 1984-ben: a Chicago Bulls kosárlabdázója a nevét adta a Nike egyik termékének, és ez, az Air Jordan-brand azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Jordan maga azóta igazi sportlegendává érett, a film pedig arról mesél, ahogyan Vacarro megkörnyékezte és meggyőzte, hogy a reklámot elvállalja.

A két pályatárs és jóbarát, Damon és Affleck legutóbb Ridley Scott középkori drámájában, Az utolsó párbajban (The Last Duel, 2021), játszott együtt, és a film forgatókönyvét is együtt írták.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat