Újra kell forgatni a Titánok harcát Újra kell forgatni a Titánok harcát

Újra kell forgatni a Titánok harcát

Bajban van az új Titánok harca-film: a stúdió rendelkezésére a nemrégiben már az utómunkálatoknál tartó művet ismét produkciós fázisba helyezték, azaz több jelenetét is újra kell forgatni, hogy kiiktassák belőle a döcögősebb részeket – írja az EST.hu.

A görög mitológián és az 1981-es Desmond Davis-filmeposzon alapuló remake-ben olyan színészek játszanak, mint Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton és a világ mozijaiban jelenleg is taroló Avatar sztárja, Sam Worthington.

A film elvileg már az idén dobozba került, és már javában a jövő márciusi mozibemutatóra készültek, amikor a stúdiófőnökök úgy döntöttek, hogy újra összetrombitálják a stábot, és januárban újraforgatnak bizonyos részeket, sőt hozzá is adnak újabb jeleneteket az eredeti verzióhoz.

A filmben a főhőst, Perszeuszt játszó Worthington szerint a döntés a produkció néhány döcögősebb része miatt született. „Visszamegyünk és további jeleneteket forgatunk. Mivel plusz pénzt is kaptunk rá, megtehetjük. Januárban tehát folytatjuk a munkát, és a márciusi bemutatóra már minden rendben lesz. Van néhány döcögős része még a filmnek, de nem gond, ezek azok a jelenetek, amikről tudtuk, hogy döcögősek, szóval semmi probléma” – mondta a színész.

Az ausztrál sztár ezenkívül azt is elárulta, hogy a stúdiófőnökök elhatározták, hogy 3D-effekteket is hozzáadnak az új Titánok harcához, hogy még nagyobb legyen a film bevétele. „Arról beszélnek, hogy 3D-s filmet akarnak belőle csinálni” – tette hozzá Worthington. A jelenlegi tervek szerint a Titánok harca-remake-et 2010. március 26-án mutatják be az amerikai és valamikor áprilisban a magyar mozik.

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat