Visszatér a képernyőkre Carrie Bradshaw Visszatér a képernyőkre Carrie Bradshaw

Visszatér a képernyőkre Carrie Bradshaw

A Szex és New York producerei kiválasztották azt a színésznőt, aki a The Carrie Diaries főszerepét alakíthatja. Az új tévésorozat Carrie Bradshaw fiatalkoráról fog szólni.

AnnaSophia Robb

Egy alig 18 éves amerikai színésznő, AnnaSophia Robb lesz a The Carrie Diaries főszereplője. „Amikor AnnaSophia Robb belépett a casting-szobába, azonnal tudtam, hogy ő az, akit kerestünk. Intelligenciája, humora és empátiája miatt ő a fiatal Carrie Bradshaw megtestesítője” – nyilatkozta a Daily Mailnek a show executive producere, Amy B. Harris.

A sorozat cselekménye a Szex és New Yorké előtt fog játszódni, Carrie utolsó gimnáziumi évében, valamikor a 80-as években. A három másik szereplő, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) közül csupán Samantha Jones bukkan majd fel a sorozatban.

Az új sorozat stylistja ugyanaz az Eric Daman, aki a Szex és New York forgatásain is dolgozott, és jelenleg A pletykafészek (Gossip Girl) jelmezeit tervezi. Valószínűleg hiba lenne ugyanúgy öltöztetni a fiatal Carrie-t, ahogy „későbbi éveiben” öltözködött, hiszen az eredeti sorozatban többször is elhangzott, hogy a főszereplőnek anyagi gondjai voltak fiatal korában – véli a Mediafax.

AnnaSophia Robb korábban a Charlie és a csokigyárban alakított mellékszepet, 11 éves korában. Első főszerepét tavaly játszotta az Életem a szörf (Soul Surfer) című filmben.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat