Vámpírokra fog vadászni a Trónok harca két színésze Vámpírokra fog vadászni a Trónok harca két színésze

Vámpírokra fog vadászni a Trónok harca két színésze

A Legendary újra összehozza Peter Dinklage-t és Jason Momoat: a stúdió a Good Bad & Undead két kulcsszerepét bízza rájuk.

Bár egyikük sem állt karrierje kezdetén 2011-ben, a sorozat indulásakor, Peter Dinklage és Jason Momoa számára átütő siker volt a Trónok harca, amelyet minden idők egyik legsikeresebb tévésorozataként tartanak számon. Hosszabb vagy rövidebb ideig mindketten kulcsfigurák voltak Daenerys Targaryen, a „sárkányok anyja” jellemfejlődésében. A Legendary most újra összehozza őket: a Max Barbakow rendezői utasításai alapján készülő, Good Bad & Undead című akció-kalandfilm főszerepeiben fogjuk őket viszontlátni – tudta meg a Deadline.

Barbakow mostanig főképp rövidfilmeket rendezett – köztük a The Duke című fekete komédiát és a Mommy, I’m a Bastard! című, önéletrajzi dokumentumfilmet, amelyekkel néhány fesztiválkört is futott –, de Palm Springs című egészestés munkájával máris rekordot döntött a február eleji Sundance filmvásárán.

Good Bad & Undeadben Dinklage a vámpírvadász Van Helsinget fogja játszani. A furcsa páros Momoa játszotta másik tagja egy bűnhődő vámpír lesz, aki megfogadta, hogy soha többet nem fog gyilkolni. Városról városra járnak alaposan átgondolt színjátékukkal: Van Helsing jó pénzért vámpírt fog. A csalás addig működik, amíg egy helyen hatalmas vérdíjat nem tűznek ki a vámpír fejére, s a környéken ólálkodó összes szörnyeteg haragját magukra nem vonják. A Deadline szerint a cél az Éjszakai rohanást (Midnight Run, 1988) keresztezni Bram Stoker világával. Az online lapnak nincs tudomása arról, hogy mikor láthatjuk majd a végeredményt.

 

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat