Rodriguez folytatja a Sin Cityt és a Machetét Rodriguez folytatja a Sin Cityt és a Machetét

Rodriguez folytatja a Sin Cityt és a Machetét

Folytatást készít a Sin City-hez és Machete című filmjéhez is Robert Rodriguez. A rendező a San Diegó-i Comic-Con több ezer fős közönségét lepte meg a hírrel csütörtökön.

Mint Robert Rodriguez elmondta: a Machetéhez két folytatást is tervez. „Akkor is megcsinálom hozzá a reklámklipet, ha nem lesz harmadik rész, mert annyira jó. Még a második rész leforgatása előtt kész lesz. Machete az űrbe megy! Tisztára mint a 007 – Holdkelte" – utalt a Bond-sorozat űrhajós epizódjára.

A 43 éves rendező Spy Kids 4 című filmjét népszerűsíti a vasárnapig tartó Comic-Conon. A Kémkölykök-sorozat új része augusztusban kerül a mozikba „négy dimenzióban". A normál és 3D-s vetítések mellett ugyanis szageffektusokat is élvezhetnek a 4D-változat nézői.

A közönség a jegy mellé egy kártyát kap, amelyen nyolc szám szerepel. Az egyes számokat a filmen megjelölt jeleneteknél megdörzsölve a nézők „bele is szagolhatnak" a jelenetbe. „Lesz édes illat, de kellemetlen szagok is, mivel kisbaba és kutya is szerepel a filmben – tényleg mulatságos" – ígérte Rodriguez.

Egyúttal azt is bejelentette a rendező, hogy új partnereket bevonva tovább lép a videojáték- és filmkészítés terén, múzeum létrehozását tervezi a tavaly elhunyt, fantasy és sci-fi képeiről híres Frank Frazetta munkáinak bemutatására, és filmes hardvert akar fejleszteni az AMD vállalattal.

(MTI)

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Friss film és sorozat