Készülnek a sztárok a vasárnapi Golden Globe-gálára Készülnek a sztárok a vasárnapi Golden Globe-gálára

Készülnek a sztárok a vasárnapi Golden Globe-gálára

A Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók szövetségének 71. díjátadó ceremóniáján a hétfői bejelentése szerint Robert Downey jr., Kevin Bacon, Colin Farrell, Uma Thurman, Mila Kunis és Laura Dern is segít a díjak átadásában. Jennifer Lawrence és Robert Downey jr. is a vasárnapi Golden Globe-gála díjátadói között lesz.

A Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók szövetségének (HFPA) 71. díjátadó ceremóniáján a hétfői bejelentés szerint Kevin Bacon, Colin Farrell, Uma Thurman, Mila Kunis és Laura Dern is segít a díjak átadásában.

A Beverly Hills-i Bevely Hilton Hotelben zajló gála két háziasszonya a tavalyi siker után ismét Tina Fey és Amy Poehler lesz. A ceremónián közreműködő idei Miss Golden Globe-ot – aki rendszerint egy híresség gyermeke – már szintén korábban megválasztották: ezúttal Sosie Bacon, Kevin Bacon és Kyra Sedgwick lánya kapta a felkérést.

A Golden Globe díjak idei esélyesei között emlegetik a színészek mezőnyében Meryl Streepet, az Augusztus Oklahomában főszereplőjét és Judi Denchet a Philomena – Határtalan szeretet című drámából, valamint Robert Redfordot a Minden odavan című alkotás és Christian Bale-t, az Amerikai botrány sztárját is.

A Cecile B. DeMille-életműdíjat a 78 éves rendező-forgatókönyvíró, Woody Allen kapja, ám a filmes kerüli a díjátadó gálákat, így a hírek szerint most valószínűleg korábbi élettársa, számos filmje főszereplője, Diane Keaton veheszi át helyette az elismerést.

(hvg)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat