Ajánld fel az adód 1%-át vagy 3,5%-át a Filmtettnek!

Az idén huszonnégy éves Filmtett azon dolgozik, hogy erősítse a magyar nyelvű filmes oktatás és közbeszéd színvonalát, érthetően és elfogulatlanul tájékoztasson nemcsak a legújabb filmekről és mozgóképes kezdeményezésekről, hanem a magyar és az egyetemes filmtörténet kiemelkedő alkotóiról és műhelyeiről is. Konkrétabb információ az egyesületünk tevékenységéről ide kattintva érhető el.

  • Ha magyarországi munkavállalóként támogatnál minket:

Személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásakor a civil szervezetek számára fenntartott 1%-ra jogosultak között már a Filmtett magyarországi lebonyolítója, a Transsylvania Film Közhasznú Alapítvány is szerepel fogadószervezetként. Május 21.-ig ajánlhatod fel az adódat.

https://eszja.nav.gov.hu/

Név: Transsylvania Film Közhasznú Alapítvány

Adószám: 19188737-1-41

 

  • Ha romániai munkavállalóként támogatnál minket:

Kérlek, a https://redirectioneaza.ro/filmtett/ oldalon töltsd ki az adataiddal az űrlapot (ékezetek nélkül), egyetlen percet vesz igénybe az egész. Ezt május 25.-ig theted meg.

 

Ha kérdéseid akadnak az adófelajánlást illetően, vagy további információra lenne szükséged, a filmtett@filmtett.ro mailcímen állunk rendelkezésedre. Más jellegű támogatásra is lehetőség van, ide kattintva tájékozódhatsz a módszerekről. Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat