Jövő héten újra Arany Blende Jövő héten újra Arany Blende

Jövő héten újra Arany Blende

Rövid, de gazdag programmal készülnek az idei Arany Blende szervezői december 14-én koraeste a Cinema MOM-ban. A legjobb magyar filmelőzetesek díjáért két hónapig tartott a közönségszavazás és idén negyedik alkalommal rendezik meg a díjátadót, ahol most először a plakátokat is külön díjazzák. A közönségszavazás mellett öt tagú szakmai zsűri is értékelte az alkotásokat. 

A rendezvényen több rövid szakmai program is lesz: A besúgó titka címmel tart filmmarketinges mesterkurzust A besúgó című sorozat kampánycsapata és producere. Az előadás egy esettanulmány keretében mutatja be, hogyan építették fel a teljes kommunikációját a sorozatnak. Az eseményen kreatív oldalról Závorszky Anna, producer és Varsics Péter, a trailer vágója és a videóklip rendezője vesz részt. Marketing oldalról Tímár Rita és Pinczés Ádám beszélnek a teljes stratégiáról. 

Múlt és jövőcímmel két trailerpremiert is tartanak a rendezvényen. Minden idők legsikeresebb magyar filmjének, a Mágnás Miskának az eredeti, 1949-es trailere egyenesen a filmarchívumból érkezik az Arany Blendére. Közvetlenül utána egy jövőre bemutatásra kerülő, az RTL Magyarország produkciójában készülő sorozat, az Aranyszív teaserének premierje lesz, amit teaser alkotója, Bedő Barna, és a sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly mutat be. 

A rendezványen nemcsak kihirdetik a díjazottakat, de a díjak átadása előtt le is vetítik a zsűri tíz kedvenc trailerét a mezőnyből. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az aranyblende.hu oldalon lehet. 

(a szervezők közleménye)

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat