Itt nézhető élőben a 91. Oscar-gála Itt nézhető élőben a 91. Oscar-gála

Itt nézhető élőben a 91. Oscar-gála

Romániában a Digi (RCS & RDS), Magyarországon a TV2 Csoport vásárolta meg a 91. Oscar-gála közvetítési jogait.

A romániai nézők a Film Now és a Digi24 csatornákon február 24-ről 25-re, vasárnapról hétfőre virradó éjjel két órától követhetik élőben a Los Angeles-i Dolby Színházban szervezett Oscar-gálát.

A magyarországi nézők a TV2 Csoport február 17-én indult Moziverzum nevű csatornáján éjjel kettőtől láthatják az élő Oscar-közvetítést Ördög Nóra műsorvezetővel, de a vörös szőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól elkezdődik. A műsorvezető meghívottja lesz Balázs Ádám, a Testről és lélekről és az Oscar-díjas Mindenki című filmek zeneszerzője, Borbély Alexandra színésznő, Árpa Attila színész-producer, Tóth Barnabás, a Susotázs című film rendezője és Sármán Nóra divattervező is.

Az amerikai filmakadémia harminc év után először döntött úgy, hogy a gálának nem lesz műsorvezetője, miután a feladattal eredetileg megbízott Kevin Hart a korábbi homofób tweetjei miatt őt ért vádak hatására visszalépett. Az élő tévéközvetítést, amely 2018-ban negatív nézettségi rekordot döntött, hiába próbálták három órásra rövidíteni azzal, hogy négy kategória díjait a reklámszünetben adják át: a szakma tiltakozása miatt ezt a döntést végül visszavonták.

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Friss film és sorozat