Feltörték Anya Taylor-Joy Twitterét Feltörték Anya Taylor-Joy Twitterét

Feltörték Anya Taylor-Joy Twitterét

Valaki nagyon várja A vezércsel (The Queen's Gambit) folytatását.

Tegnap hajnalban feltörték Anya Taylor-Joy, a nagy sikerű sakkozós Netflix-sorozat, A vezércsel főszereplőjének Twitter-fiókját. Az idegen bejegyzés teljesen ártalmatlan volt, azt állt benne, hogy: „The Queen's Gambit 2”, és nagyjából 10 percig volt látható a falon. A színésznő 2020 óta nem posztolt a Twitter-fiókjában, most is az Instagramján magyarázkodott: „Feltörték a Twitter-fiókomat. Elnézést a kellemetlenségért, nem én voltam!”

A vezércsel az 1983-ban megjelent, azonos című Walter Tevis-regény filmes adaptációja. A sorozat elnyerte a legrangosabb televíziós kitüntetést, az Emmy-díjat 11 kategóriában, köztük az év legjobb rövid tévésorozata (Outstanding Limited Series) címet is megkapta. Főszereplője egycsapásra nemzetközi hírűvé vált.

Királynő a gyalogok között – Scott Frank: The Queen's Gambit / A vezércsel

2020. november 17.

A Netflix legújabb sikerszériája egy olyan sportágba nyújt betekintést, ami nem látványos és még kevésbé mozgalmas; ennek ellenére könnyedén eléri, hogy lerágjuk a körmünket izgalmunkban, miközben két ember bábukat tologat egy táblán. Bár a főszereplők élete a sakk körül forog, A vezércsel a logikai készségekre építő sport közegén túl a hatvanas évek Amerikájának társadalmát is megmutatja.

Olvasd tovább  

Egyelőre nincs szó arról, hogy a Netflix folytatná a sorozatot. A széria executive producere, William Horberg egy tavaly őszi interjúban azt mondta: „Nagyszerű érzés tudni, hogy az emberek szerették a sorozatot, és több időt töltenének ezekkel a karakterekkel; mi soha nem így képzeltük el. Úgy éreztük, a sorozat kielégítő zárópontra jutott, és hagyjuk, hogy a nézők töltsék ki a teret [a saját gondolataikkal] arról, hogy mi történik később Beth Harmonnal. Semmi sem változott, [...] Scott [Frank] és én igazán elégedettek vagyunk Beth történetének a teljességével.”

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat