Nathanaël Karmitz

Filmjei a Filmtetten

Ez csak a világ vége

Színes filmdráma, 97 perc, 2016
Producer

Louis, a 34 éves író hosszú idő után újra hazalátogat. Szülővárosában szeretettel fogadja édesanyja, 23 éves húga, Suzanne, öccse Antoine és sógornője, Catherine. Édesapja nem sokkal érkezése előtt halt meg. A családja körében eltöltött idő alatt újraélednek a gyerekkori emlékek, felszínre kerülnek a régi sérelmek. Louis azonban egy titok megosztásának céljával érkezett haza - közölnie kell szeretteivel, hogy [...]

Elolvasom a kritikát

Május után

Színes filmdráma, 122 perc, 2012
Producer

A hetvenes évek politikailag és kulturálisan fülledt Párizsában járunk, ahol néhány diák keresi önmagát, majd Olaszországot és Londont is megjárva kialakul bennük valamiféle világnézet, miközben megmártóznak kultúrában, politikában, szexben és minden másban, ami a felnőtté váláshoz kell.

Elolvasom a kritikát

Like Someone in Love

Színes filmdráma, 109 perc, 2012
Producer

Egy idős férfi és egy fiatal lány találkozik Tokióban. A lány semmit nem tud a férfiról, de az utóbbi úgy érzi, a lány ismeri őt. Befogadja a házába, a lány pedig felajánlja neki a testét. Ám a kettejük között 24 óra alatt szövődő kapcsolatnak semmi köze sincs azokhoz a valós körülményekhez, amelyek egymás mellé sodorták őket.

Kapcsolódó cikkek:

Úton

Színes kalandfilm, filmdráma, 124 perc, 2012
Producer

A fiatal író, Paradicsom Sal életét felforgatja a szabad szellemű Dean Moriarty és barátnője, Marylou betoppanása. Országon átívelő autózásaik során különféle emberekkel találkoznak, akik kitörölhetetlen nyomot hagynak utazásaikban.

Elolvasom a kritikát

Hiteles másolat

Színes filmdráma, 106 perc, 2010
Producer

Egy angol író új könyvének bemutatója alkalmából érkezik Olaszországba egy konferenciára. Itt ismerkedik meg a francia asszonnyal, akinek művészeti galériája van. Kettejük története ez az univerzális történet, ami bárhol, bárkivel megtörténhet...

Kapcsolódó cikkek:

Paranoid Park

Színes filmdráma, 85 perc, 2007
Producer

Alex, a Paranoid Park nevű gördeszkás telep állandó látogatója véletlenül egy szörnyű baleset okozója lesz. A hallgatás mellett dönt.

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat