Czakó Judit

Czakó Judit

Ezt írtuk róla

Filmjei a Filmtetten

Szemem sarka

Színes animációs film, 6 perc, 2023
Vágó

A film azt a pillanatot mutatja be, amikor két, addig egymás számára ismeretlen ember élete találkozik egy összenézés erejéig.

Műanyag égbolt

Színes animációs film, filmdráma, sci-fi, 110 perc, 2023
Vágó

Egy állatok és növények nélküli nem túl távoli jövőben, ahol az emberiség túlélésének kegyetlen ára van, egy férfi minden szabályt áthág, hogy megmentse a felesége életét. 

Elolvasom a kritikát

A szív kertje

Színes animációs film, 10 perc, 2022
Vágó

A film a festőnek készülő Juhász Dániel felvételi interjújának néhány óráját követi végig. A valós cselekményt furcsa, visszataszító rovarok és rágcsálók törik meg.

A Király

Színes életrajzi, filmdráma, tévésorozat, 2022
Vágó

A Király című sorozat Zámbó Jimmy, a rendszerváltás utáni könnyűzenei élet egyik meghatározó alakjának az életét és tragikus halálát dolgozza fel, valós eseményeket vegyítve fikciós elemekkel.

Elolvasom a kritikát

A döntés

Színes dokumentumfilm, 79 perc, 2022
Vágó

Egy római katolikus pap döntésre kényszerül, hogy a közösségét szolgálja vagy a családjáról és gyerekeiről gondoskodjon...

Elolvasom a kritikát

Pá kis panelom!

Színes animációs film, 8 perc, 2019
Vágó

A film elején főszereplőnk arról értesül, hogy hamarosan el kell költöznie otthonából, amely egy panelházban található. A felkavaró hír hatására elöntik az érzelmek. Búcsúkönnye betonnehéz monolittá fejlődik, amelynek becsapódásával egy fiktív körkép kezdődik a karakterünk számára hamarosan múlttá váló telepi életről.

A forrás és a torony

Színes animációs film, 7 perc, 2019
Vágó

Amikor az ökoszisztémát éltető forrás elapad, segélykérése beindít egy folyamatot, mely a világ összes erőforrását egy torony megépítésére fordítja. Ez látszólag romboló hatással van a környezetre, a toronynak azonban nincs más célja, mint a forrást újraindítani.

Vulkánsziget

Színes animációs film, 9 perc, 2016
Vágó

Valahol, egy óceáni szigeten a természeti erők még úgy hatnak, mint az ősi időkben. Itt él egy fiatal, naiv nőstény tigris harmóniában önmagával és a természettel. Amikor ébredő nőiességére felfigyel egy idősebb hím tigris, a nőstény zavartan és egyre erősödő félelemmel fogadja annak közeledését.

Kapcsolódó cikk:

A nyalintás nesze

Színes animációs film, 9 perc, 2016
Vágó

A különleges növényeit nagy gonddal ápoló nőt nap mint nap figyeli a szomszédasszony macskája. Perverz játékuk egészen addig fajul, amíg egy nap a macska eltűnik. A következő tavasszal különös vendég érkezik látogatóba.

Elolvasom a kritikát

Czakó Judit

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat