Címke: amazon

8 és fél milliárdért kelt el az MGM

2021. május 26. – írta

Mégsem puszta pletyka és spekuláció: az Amazon valóban a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió felvásárlásáról tárgyalt, és nyélbe is ütötte az üzletet. Hollywood aranykorának egyik stúdióóriása 8,45 milliárd dollárért cserébe lett a korábban főképp televíziós tartalmakkal foglalkozó Amazoné.

Februárban debütál Jordan Peele sorozata, amelyben Al Pacino nácivadászt alakít

2020. január 5. – írta

Elkészült az előzetes az Amazon február 21-én induló Hunters című tíz részes sorozatához, amelyben Al Pacino menekülő nácikra vadász 1977-ben New Yorkban. A színész, akit nemrég Scorsese Netflix-produkciójában, Az Ír (The Irishman) címűben láthattunk, korábban minisorozatokban játszott, hosszú tévésorozatban viszont most először vállalt szerepet.

A tavalyi Woody Allen-film – Woody Allen: A Rainy Day in New York / Egy esős nap New Yorkban

2019. december 1. – írta

Az utóbbi pár évben sokan fenntartásokkal viszonyulunk az idősödő Woody Allen újabb és újabb filmjeihez, reménykedve, hogy ez nem lesz olyan, mint az előző. Ugyanis pár tiszteletre méltó kivétellel (Blue Jasmine, Éjfélkor Párizsban), az utóbbi évek filmjei halvány emlékei a legendás rendező ikonikus műveinek. Sajnos, ez idén sincs másképp.

Egy utolsót tarolt még a Trónok harca az Emmy-díjátadón

2019. szeptember 23. – írta

A Trónok harca (Game of Thrones) utolsó évada, a Csernobil (Chernobyl) és A csodálatos Mrs. Maisel (The Marvelous Mrs. Maisel) voltak a 2019-es Emmy-díjátadó nagy nyertesei. Miután egy héttel ezelőtt átadták a Kreatív Emmy-díjakat, vasárnap a rendezői, színészi, forgatókönyvírói elismerések is gazdára találtak.

Gyűrűk ura-sorozat készül az Amazonnál

2019. július 4. – írta

Már megvan az egyik rendező is: az Amazon készülő, több évadosra tervezett Gyűrűk ura-sorozatának (Lord of the Rings) két részét Juan Antonio Bayona rendezi, aki Belén Atienza mellett vezető producerként is részt vesz a projektben.

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat