Ed Wood Plan 10 filmje nyerte a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál versenyét Ed Wood Plan 10 filmje nyerte a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál versenyét

Ed Wood Plan 10 filmje nyerte a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál versenyét

Los Angeles, Kalifornia – Az Ed Wood rendezte "Plan 9 from Outer Space" folytatása, amelyet csak "Plan 10" címmel hivatkoznak, megnyerte az idei Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál fődíját.

A film a világűrben élő földönkívüliek által fenyegetett Föld történetét meséli el, és a szokásos Ed Wood-stílusban keveri az akciót, a sci-fi-t és a horror elemeket.

A főszereplők között látható Bela Lugosi, aki az eredeti "Plan 9" filmben is szerepelt, bár ő már akkor elhunyt. Wood azonban korábban felvételeket készített Lugosival, amelyek most az új filmbe kerültek.

Az "Plan 10" bemutatója hatalmas sikert aratott a fesztiválon, és az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak.

"Az Ed Wood új filmje egy igazi klasszikus sci-fi-horror élményt nyújtott nekünk, és méltán nyerte el a fesztivál fődíját" – mondta az egyik zsűritag.

Wood, aki a "Plan 9 from Outer Space" miatt híressé vált, azonban nem mindenki számára ismerős név. A rendezőt az 1950-es és 1960-as években a legrosszabb filmek készítőjeként tartották számon, de az elmúlt években újra felfedezték a munkásságát és egyre nagyobb rajongótáborra tett szert.

A "Plan 10" tervezett premierdátuma még nem ismert, de a film már most várakozással töltheti meg az Ed Wood rajongók szívét.

[Ez a szöveg egy bolondoknapi kabaré része, mesterséges intelligencia írta. Bővebb magyarázat ide kattintva.]
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat