Javier Bardem

Javier Bardem

Filmjei a Filmtetten

Dűne: Második rész

Színes akciófilm, filmdráma, kalandfilm, sci-fi, 166 perc, 2024
Szereplő

A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival. Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét.

Elolvasom a kritikát

A jó főnök

Színes filmdráma, vígjáték, 120 perc, 2021
Szereplő

Blanco, egy gyár karizmatikus, de kontrollmániás főnöke mindent megtesz, hogy megvédje a maga alkotta világot és a felesége előtt titokban tartsa gyakornokaival folytatott viszonyait.

Elolvasom a kritikát

Az élet Ricardóéknál

Színes életrajzi, filmdráma, 131 perc, 2021
Szereplő

Lucille Ball és Desi Arnaz élete, amint egy válsággal néznek szembe, amely véget vethet a karrierjüknek, és egy másik válsággal, amely véget vethet akár a házasságuknak is.

Elolvasom a kritikát

Dűne

Színes kalandfilm, sci-fi, 155 perc, 2021
Szereplő

Paul Atreidesre olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő. A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak. De ehhez harcolnia kell. Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, k [...]

Kapcsolódó cikkek:

Mindenki tudja

Színes filmdráma, thriller, 132 perc, 2018
Szereplő

Laura Buenos Aires-i spanyol nő, aki argentin férjével és a gyermekeivel visszatér Madridba. Azonban a hazalátogatást váratlan események zavarják meg...

Elolvasom a kritikát

Loving Pablo

Színes életrajzi, bűnügyi, filmdráma, 123 perc, 2018
Szereplő, Producer

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogb [...]

Elolvasom a kritikát

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Színes kalandfilm, fantasy, 129 perc, 2017
Szereplő

Jack Sparrownak ezúttal az Ördög Háromszögéből kiszabadult Salazar kapitánnyal és legénységével kell szembenéznie, akik elhatározzák, hogy kiirtják az összes kalózt. Sparrownak nincs más esélye a túlélésre, csak ha megtalálja Poszeidón legendás szigonyát, ami legyőzhetetlenné teszi a birtokosát.

Elolvasom a kritikát

To the Wonder

Színes filmdráma, romantikus, 112 perc, 2012
Szereplő

Miután Neil és Marina párizsi találkozásuk szerelmet szül, visszatérnek Oklahomába, ahol problémák adódnak. Mialatt a helyi spanyol lelkipásztor küzd a hitével, Neil találkozik egy nővel, akit gyermekként ismert meg.

Elolvasom a kritikát

Javier Bardem

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat