Filmet forgatnak Elton Johnról Filmet forgatnak Elton Johnról

Filmet forgatnak Elton Johnról

James McAvoy, a Vágy és vezeklés és a Wanted sztárja fogja alakítani Elton Johnt a zenészről szóló életrajzi filmben. (HBO)

A méltán híres zeneszerző és partnere, a kanadai film producer, David Furnish együtt dolgoznak az angol forgatókönyvíróval, Lee Hall-al egy új project kedvéért. Azt tervezik, hogy vászonra viszik Sir Elton John életének legfontosabb momentumait.

Már el is kezdték keresni a megfelelő színészt, aki magára ölthetné Elton karakterét. A veterán énekes és dalszövegíró úgy gondolja, hogy James McAvoy lenne a legjobb választás.

„James szerintem alkalmas lenne, sőt már fel is ajánlotta, hogy szívesen eljátszaná a főszerepet. Komolyan, nagyon szeretném, hogy az életemről szóló film jól sikerüljön. Már van egy remek forgatókönyvünk, amelyet Lee Hall, a Billy Elliot írója készített. Ez nem egy átlagos és megszokott életrajzi film lesz, már csak azért sem, mivel az életem tele volt és tele van őrült dolgokkal és úgy gondolom, hogy fontos az elmúlt évek szürrealisztikus részeit is beleépíteni a filmbe. Nagyon imádok ezen dolgozni, ez az egész olyan hihetelen számomra!” – nyilatkozta Elton John az angol Sunday Express-nek.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Szavazó

Melyik kilencvenes évekbeli filmnek kellene már egy folytatás?

Friss film és sorozat