Címke: inglourious basterds

Fenekek és székek – Michael Fassbender

2009. szeptember 7. – írta

32 éves, jóképű és van valami huncut csillogás a szemében. Gyűrött póló lötyög vékony testén, amit a nagy hatású Hungerért fogyasztott le, melyben Oscar-kaliberű alakítást nyújtott (ám nem jelölték a díjra). Öt perccel az interjú előtt rángatták ki az ágyból, még nincs egészen magánál, de máris fülig ér a szája. Víz vagy narancslé helyett rögtön Bloody Maryt rendel. Jól kezdi a napot. Csak nem Hollywood következő féktelen rosszfiújával állunk szemben?

Egy valkűr hanyatlása – Quentin Tarantino: Inglourious Basterds / Becstelen Brigantyk

2009. augusztus 24. – írta

Zseni. A posztmodern filmművészet zsonglőrje – állítják róla a méltatói. Az ellentábornak is megvan róla a véleménye: kókler, a Ponyvaregény óta a semmit ragozó, túlértékelt iparos. Quentin Tarantino majdnem 10 évig dolgozott új mozija, a Becstelen Brigantyk forgatókönyvén. Rossz bevallanom, de éppen most jött el az a pillanat, mikor az ellendrukkerek oldalára kell állnom.

Sok vér folyik a legújabb Tarantino-filmben

2009. március 4. – írta

Az ausztrál családvédő csoportok és több kritikus is azt kéri, ne mutassák be az országban Quentin Tarantino új filmjét, a Becstelen brigantikat. A háborús történet véresebb minden eddigi Tarantino-filmnél.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Friss film és sorozat