Mobilbalaton – videóverseny 20 év alattiaknak 2024

Mobilbalaton – videóverseny 20 év alattiaknak 2024

Nevezési határidő
2024. május 30.

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni. 20 év alatti fiatalok alkotásait várják, immár három kategóriában.

A Boldogság kategóriában olyan telefonnal készített kisfilmeket várnak, műfaji megkötés nélkül, melyek bemutatják, neked mit jelent a boldogság, mikor és mitől érzed magad boldognak?

Ha szárnyal a képzeleted és egy kreatív történetet szeretnél elmesélni LEGO kockák és minifigurák segítségével arról, hogyan fedezi fel az emberiség a világűrt, a Kalandozások a LEGO galaxisban szekcióban érdemes indulnod. Mindkét csoportban Puskás-Dallos Peti zenész, Hollós Jázmin online tartalomgyártó, Lampert Benedek fotográfus és Mazzag Izabella film és videoklip rendező döntenek majd a nyertesekről.

Ha a Mobilbalaton kategóriában szeretnél indulni, forgass filmet telefonnal műfaji megkötés nélkül kedvenc balatoni élményedről vagy arról, mit jelent neked a balatoni életérzés nyáron vagy bármely más évszakban. Alkotásod lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip is. A zsűri tagjai Mészáros Blanka színművész, Csáki László és Breier Ádám rendezők, ők választják majd ki a legjobbakat. 

Egyénileg és csapatban is nevezhetsz, akár több kategóriában is. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. Bővebb információt a https://www.cinemira.hu oldalon találsz. A filmed töltsd fel egy linkre, vagy drive-ra és május 30-áig küldd el a következő címre: cinemiravideoverseny@gmail.com. A tárgyba írd be, hogy melyik témában nevezed a filmed!

Mobilbalaton – videóverseny 20 év alattiaknak 2024

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat