Országos Függetlenfilm Fesztivál Szombathelyen Országos Függetlenfilm Fesztivál Szombathelyen

Országos Függetlenfilm Fesztivál Szombathelyen

A Magyar Független Film és Video Szövetség által szervezett fesztiválra 2008. október 16–19. között kerül sor Szombathelyen.

A független filmes szemlére személyesen vagy postai úton lehet jelentkezni. A nevezési lapot és nevezett film két DVD-kópiáját postán vagy személyesen kell beküldeni a MAFSZ budapesti irodájába (1066 Budapest, Oktogon tér 4.) 2008. szeptember 24-éig. Ezen kívül a nevezési lapokat e-mailen is el kell küldeni a szervezőknek, akik a filmeket dvd-video (és nem avi) formátumban kérik.

Egy alkotó legtöbb 3 filmmel nevezhet a fesztiválra. A 3 film összideje nem haladhatja meg a 120 percet. Minden filmhez külön nevezési lapot kell kitölteni.

A beküldött filmek közül előzsűri válogatja ki a majdani versenyfilmeket.

A nevezés MAFSZ-tagoknak ingyenes, nem MAFSZ-tagoknak 1500 forintba kerül filmenként. Amennyiben a filmet nevező személy nem MAFSZ-tag, és a nevezési határidőig nem fizette be a díjat, a nevezése érvénytelen. A nevezési díjakat az OTP 11712004-20066978-0000000 számlaszámra lehet átutalni, feltüntetve a nevező személy nevét és a film címét, de az összeg befizethető a MAFSZ-tól igényelt csekken is.

További információ:
Dudás Miklós
Tel/fax: 06-1-3023016
e-mail: mafsz31@t-online.hu

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat